Tech 7 patruljen

Oppdragene er forskjellige og ingen ting er like, alle har sitt og stri med, enten det er løse skap, hyller, terskler eller knagger og tomme vegger uten feste.

Løsningen er det amerikanerne har hatt lenge og kalt «liquid nail», som nå er tilgjengelig i Norge og heter Tech 7. Egentlig har alle produsentene liquid nail, Casco, Würth… og hva de heter. Jeg skal ikke drive reklame for Tech, men det var det første limet jeg oppdaget og jeg er strålende fornøyd. Sånn er jeg: kaller tannpasta Stomatol og bil med firehjulstrekk Jeep. Jeg er forferdelig gammeldags, men på en annen side jeg har kutta ledningen på borhammeren og går stille frem, ikke mer plugging og skruing.

Uka er snart over og limpatronen nesten tom. 165 kroner minus rabatten Jonny på R-Mal gir meg er prisen. Summa summarum er det billig. Jeg fester ringeklokker, ledninger, stikkontakter, ikke mer boring i dyre keramikkfliser på badet og hull i membran. Jeg fyller håpløse høl i gamle gipsvegger fulle og fester kroker og knagger. – Ikke belasting før i morgen, sier jeg. Ingen har klagd ennå.

Tre datamaskiner er fiksa og en destruert. Jeg går inn og rydder og fjerner, bruker de mulighetene som ligger i maskinen og de leverandører tilbyr. Er det for galt tar jeg den med til Industri Lambertseter og lar nerdene der formatere fullstendig. Det blir ikke dyrt. Vil man ha ny er det viktig å kildesortere den gamle samt fjerne harddisken. Jeg tar den ut, banker den ihjæl, finner plata og klipper den opp med avbiter, da kan ingen, ikke engang i Nigeria finne kontoen din, tror jeg da.

Onsdag var det samling med gubbene, bildet er derfra. Forsøkt meg på panorama med mobilen denne gangen. Vinkelen og de avfotograferte er stort sett den samme. Neste gang må jeg velge en annen plass.

Flere nyheter
2024 © Ekeberg - Bekkelaget frivilligsentral